13 feb. 2011

variante existentiale dupa 2012....

O lume întreagă este interesată de ce va aduce anul 2012. S-au creat adevărate scenarii despre acest an. Mulţi cred că începând cu 2012 vor urma asupra Pământului numeroase nenorociri care pot duce la distrugerea planetei. Alţii vin cu argumente descriind noi posibilităţi şi oportunităţi pe care acest an le va aduce omenirii.
Lumile invizibile au planuri măreţe pentru Pământ. Am intrat în contact cu multe entităţi înalte de lumină, dar niciuna dintre ele nu a făcut măcar o aluzie în privinţa declanşării unui dezastru în masă.
Desigur că Pământul se află în procesul de ascensiune şi asta impune mari transformări, însă cu efect benefic. E clar că în anumite locuri din lume vor apărea cutremure de pământ. Ştim cu toţii că Pământul adună în el multă negativitate şi este firesc ca aceasta să iasă la suprafaţă pentru a se transforma. Să nu uităm că Pământul ne dă roadele lui, şi cu cât acesta se va elibera de rău, cu atât aceste roade vor fi mai curate. Experimentăm dimensiuni superioare dar ne hrănim tot 3D, iar acest lucru trebuie să se schimbe.
Pământul îşi schimbă din zi în zi vibraţia şi se pregăteşte pentru saltul cuantic în dimensiunea a cincea. Puţini ştiu că în ţara noastră există porţiuni în care deja se manifestă dimensiunile a patra şi a cincea. Aceste locuri sunt de obicei zone de pădure sau terenuri nepopulate, căci omul cu vibraţia sa scăzută ar influenţa locul şi i-ar schimba vibraţia. Aceste zone ar trebui să se extindă, însă totul depinde şi de curăţenia oamenilor prezenţi acolo. După cum vedeţi, totul depinde de om, nu de voinţa lui Dumnezeu. Dacă ar fi numai după El, Pământul ar fi intrat mai de mult în dimensiunile superioare.
Oamenii au obligaţia să-şi purifice încărcătura karmică, să accepte transformările şi schimbările vieţii lor şi să fie mai deschişi la nou. Mulţi confraţi de-ai noştri vor pleca la ceruri pentru că nu vor fi compatibili cu noile frecvenţe ale Pământului. Cei prin care se manifestă razele 1 şi 6 se vor retrage. Raza 1 a voinţei şi a puterii şi 6 a devoţiunii şi sacrificiului nu îşi vor mai găsi locul în aceste timpuri. Voinţa impusă şi folosirea puterii în mod egoist precum şi devotamentul şi sacrificiul pentru cauze pierdute si limitate trebuie să dispară. Este timpul manifestării razei a 7-a, a ritualurilor şi ceremoniilor şi a transmutanţei. Este păcat însă că subraza a 7-a a ceremonialurilor şi ritualurilor malefice a luat o aşa mare amploare în ultimul timp. Dar şi de aici omenirea are de primit lecţii.
Omenirea va trebui să înveţe să se detaşeze de bunuri materiale şi de persoane, să devină mai responsabilă şi să se poată autocontrola. Aceste sunt karmele ei cele mai grele – posesivitatea, violenţa şi iresponsabilitatea. Desigur că şi în acest caz vor exista elevi silitori şi mai puţin silitori. Important este că în timp totul se va regla. Lumile invizibile veghează asupra noastră şi ne vor ajuta să ne regăsim natura divină.
În aceste timpuri gândirea negativă nu îşi mai are rostul. Din ce în ce mai mult mintea noastră va deveni creatoare, iar dacă veţi gândi negativ nu veţi mai putea rezona cu dimensiunile superioare.
Inima voastră va trebui să devină mai iubitoare. Prin natura naşterii voastre toţi puteţi fi iubitori, însă unii dintre voi, din cauza unor mari suferinţe avute în vieţile anterioare sau în această viaţă, v-aţi zăvorât inimile. E timpul eliberării acum. Sunteţi chemaţi să sacrificaţi ceva inferior pentru ceva superior. Va trebui să vă delăsaţi de tot ce nu mai corespunde cu dimensiunile superioare. Suntem tare iubiţi de Dumnezeu şi ai Lui, noi suntem cei care nu ne iubim şi nu ne respectăm unii pe alţii!
Nu mai creaţi atâtea scenarii macabre despre 2012 şi anii următori lui. Până şi entităţile lumilor invizibile se sperie de tot ce gândiţi voi.
Veţi trăi în 2012 şi după exact cum veţi gândi, căci dimensiunile superioare vă dau posibilitatea să deveniţi creatori.
Creatori a ce? Doriţi pentru următorii ani ceva mai bun? Începeţi de azi sau de ieri. Veţi primi ceea ce meritaţi şi creaţi. Cerul munceşte din plin pentru eliberarea voastră de sub influenţa egoului, important este să vă doriţi şi voi asta. Lumile invizibile trebuie să lucreze mână în mână cu lumea vizibilă pentru ca Marea Trecere să poată fi realizată cu succes. Treceţi prin încercări? Şi ce dacă, veţi reuşi! Cerul nu vă va da niciodată ceea ce nu puteţi să duceţi.
Dimensiunile superioare au nevoie de oameni superiori şi pentru asta trebuie să depuneţi eforturi. Nu mai lăsaţi în seama lui Dumnezeu totul. Munciţi alături de El la propria voastră transformare. Acum este timpul cel mai propice. Munciţi pentru reabilitarea voastră! Nu mai căraţi după voi poverile trecutului, înrădăcinaţi-vă în momentul aici şi acum şi trăiţi fără mari aşteptări, mai ales în acest moment când înţelegeţi că nu mai puteţi controla lucrurile.
Deveniţi proprii voştri salvatori!
Este timpul expansiunii conştiinţei, mintea şi inima voastră trebuie să se alinieze spre a vă permite accesarea dimensiunilor superioare. Este timpul propice formării unui nou regn, cel spiritual, în care omul să gândească şi să trăiască înalt.
În 2012 şi după vom primi ce vom merita. Cerul nu creează pentru Pământ niciun scenariu pentru 2012 şi după. Noi suntem cei ce îl creăm, în fiecare zi. Dacă trecerea va fi mai uşoară, înseamnă că ne-am asumat unele lecţii, dacă nu,…
Eu una folosesc tot ce îmi stă la îndemână pentru propria mea transformare. Procesul este destul de lent, dar cu răbdare se pot obţine rezultate satisfăcătoare.
Tu, prietene, ce faci în fiecare zi a vieţii tale pentru propria transformare? Eşti pregătit pentru Marea Trecere?
Pământul se pregăteşte, tu ce faci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu