11 feb. 2011

mesajul federatiei galactice....

Mesaj transmis de Comandatul Ashar din Federatia Galactica prin Lightworkers

1 august 2009


Noi, Fortele de Lumina din dimensiunile eterice, sub directa coordonare a Lordului Sananda si a Consiliului Celor Doisprezece, venim pentru a va asista in calitate de parteneri, si a vedea cum evolueaza Pamantul in aceasta perioada, spre cea de-a cincea dimensiune.

Intervalul de timp dintre anul 2007 pana in prezent, a fost o perioada de trezire pentru voi toti. Ati obtinut foarte mari cresteri in evolutia voastra, dar exista inca multe lucruri de facut, pâna la momentul culminant al procesului vostru de ascensiune, din data de 21 dec.2012. intunericul va incepe sa dispara incet din realitatea voastra si se vor pune bazele Noii Ordini Mondiale care va va certifica rolul de creator, inscriindu-va in randul civilizatiilor galactice superioare. Amintiti-va ca ingerii si fortele extraterestre sunt intotdeauna de partea voastra, si ca nu aveti niciun motiv de a va privi evolutia si vecinii cu teama. In prezent, noi inconjuram si monitorizam planeta voastra cu mii de nave din lumina. Suntem aici pentru a va ajuta sa recuperati lumea voastra de la civilizatia vulturiana (!) Incepeti sa realizati ca sunteti o constiinta infinita si proprii vostri maestri. Voi sunteti replica holografica perfecta a Primei Creatii. In urmatorii cativa ani, mai mult ca oricand, veti incepe tot mai mult sa fuzionati cu noi si sa beneficiati de puterea de a manifesta orice, in colaborare cu Sinele vostru Inalt, daca veti alege aceasta. Noi toti facem parte din Unicul Spirit Divin. Legea Unicului este Adevarul.
Pe masura ce ADN-ul vostru evolueaza de la doua spre 12 spirale, veti capata puteri incredibile. Prin simpla concentrare asupra a ceea ce va doriti in viata individuala sau pentru Mama Pamânt, veti lua vehiculul Merkabah al Ascensiunii in constiinta colectiva care se va manifesta in cea de a 5-a dimensiune. In timpul procesului evolutiv, intr-o zi, va veti putea materializa sau dematerializa (daca in anumite situatii nu veti avea nevoie de corpul fizic), asa cum si noi o putem face, de foarte mult timp. Amintiti-va ca voi si noi, tot una suntem.Voi, spiritul vostru, sunteti sacri in manifestare: Tatal, Fiul si Sfantul Duh, toate trei aspecte intr-un singur trup. Tatal vostru ceresc va ofera viata pamânteasca iar Mama Pamant va ajuta sa faceti asta. Iubitul tau care a parasit lumea voastra s-a transferat in una din cele 7 planuri ale existentei sau, poate, in alta lume cu densitatea 3D ; in functie de karma si de programul pe care si l-a ales. In dimensiunea in care a ajuns, va deveni complet constient de el si de ceea ce se va afla in jurul lui. Moartea fizica prin care a trecut si Hristos pe Pamant a fost urmata de invierea sa. Aceasta este prima invierea mentionata in cartea Apocalipsei. Suntem un colectiv de Pleiadieni si Arcturieni cu inalta constinta iar locatia in care ne aflam este cel unde mortii vostri pe care i-ati iubit candva, au avut de invatat binele si raul; ei ni s-au alaturat si acum coexista impreuna cu noi. Aceasta este o informatie vitala care nu v-a fost inca transmisa, dar pe care noi o comunicam legaturii noastre pamantesti, a carei identitate nu o vom divulga. Cea de a Doua Inviere, care nu este pe deplin clarificata in cartea Apocalipsei, si unde se mentioneaza revenirea lui Hristos, se intâmpla acum. Profetia spune, in capitolul 20: "Marea s-a ridicat si a semanat moartea dupa care, moartea si iadul au renuntat la ce era rau in ele; procesul a durat mii de ani, si multi dintre cei morti nu au mai revenit. Aceasta este prima inviere'' . Pe masura ce deveniti mai constienti de voi si de realitatea care va inconjoara, va va fi restaurata starea de indumnezeire pe care ati avut-o la inceput. Marele si puternicul EU SUNT va face toate lucrurile de pe Noul Pamant prin voi, dragii nostri. Raiul va fi literalmente aici pe Pamânt, in materie si spirit, si ele se vor contopi in UNUL. Acesta va fi doar inceputul aplicarii Planului Divin. Se va reveni la existenta simpla si glorioasa, asa cum a fost ea conceputa, ca o casa plina de lumina a constiintelor umane. Planul pentru Mama Pamant va fi aplicat curand, aducand adevarata schimbare la fata, nu numai la nivel galactic, dar si la nivelul universului vostru.

Maestrii Timpului, in aspectul lor triplu: trecut, prezent si viitor, sub directa indrumare a Primului Creator, au un program glorios, la a carui realizare, toti ne vom aduce contributia. Acest plan se afla in proces de desfasurare de miliarde de ani pamanteni. Odata ce acest univers va fi realizat, se va intelege la nivel general ca totul este Primul Creator insusi, unica sursa de energie pe care toti o vor experimenta, si fiecare in parte, invatand din aceste experiente, devenind capabili pentru totdeauna sa creeze noi forme ale existentei in alte universuri, invatand din noile experiente pe care le vor face. Chiar daca noi nu avem toate raspunsurile, avem deja foarte multe in care puteti gasi cum sa evoluati neincetat. Este mai mult decat o lupta, la nivel planetar, a luminii impotriva intunericului, dragii mei. Este o lupta intergalactica care se duce de eoni si care face parte, deasemenea, din Planul Divin. Va vom dezvalui ce sta in spatele acestei profetii a Invierii, din Apocalipsa, cu ajutorul fiintei eterice pe care voi o cunoasteti sub numele de Iisus Hristos, cunoscut la noi sub numele de Lord Sananda. Exista multiple posibile linii ale timpului de dinnainte ca voi sa existati, dragii nostri; cu toate acestea, ne vom acorda cu acea linie a timpului indicata de tendinta Eului vostru Inalt.

Varsta copilariei voastre se va incheia curand si cu ea mii de ani de domnie a lui Christ, inaugurandu-se Noua Era Astrologica, a Varsatorului. Anul 2000 dupa Christos a avut divina misiune de a face cunoscut ceea ce voi numiti Imparatia lui Dumnezeu si predica pentru raspandirea evangheliei. Acestea se vor incheia acum. In a Doua Inviere veti fi complet restaurati in sensul ca veti reveni la starea de constiinta anterioara intrarii voastre in cea de a 3-a densitate, pentru a invata cum sa treceti de la rau la bine. Aceasta va fi a Doua Inviere si ultima zi de creatie in care veti fi inaltati de energia christica si atunci va veti cunoaste toate vietile trecute si viitoare, daca veti alege aceasta. Cei intunecati isi vor pierde puterea si, asa cum s-a proorocit (prevazut), energia Intunecata a Reptilienilor, precum si fiintele care au ales calea lui Satan, vor fi distruse si aruncate in flacarile iadului, asta insemnand a doua moarte. Armele natiunilor au incercuit Ierusalimul nostru sacru si iubit, asa cum s-a mentionat in Apocalipsa, 20 :1-10, energiile intunecate reptiliene, iluminatii, dorind sa provoace razboi intre lumea crestina si cea musulmana, in incercarea reptilienilor de a stapani omenirea. Cat de curand, Reptilienilor le va fi imposibil sa coexiste alaturi de voi, asa cum s-a profetit; ei vor pleca curand intr-o lume paralela, altfel, focul va veni din cer si va distruge tot ce tine de intuneric. Civilizatiile intunecate vor disparea de pe fata pamantului, dupa care ele se vor reincarna in alt plan tridimensional pentru a invata sa deosebeasca binele de rau. Aceasta etapa inca nu a aparut, redimensionarea voastra nefiind pe deplin incheiata. Imediat dupa 2012, cultura Atlantidei va reaparea si se va revigora din nou iar orasul Atlantis va rasari, ca urmare a schimbarii polilor, astfel ca Pamantul va fi transformat intr-un adevarat paradis. Aceasta se va intampla atunci cand noi, Consiliul celor Doisprezece ne vom face cunoscuti si cand ne vom putea proiecta pe deplin capacitatile prin voi. Despre noi si despre Noul Ierusalim se vorbeste in Biblia voastra. Spiritul Christic, masculin si cel Magdalin, feminin isi vor imbina armonios cele doua energii intr-un echilibru perfect. Acesta va fi mariajul dintre Cer si Pamant, spirit si materie, masculin si feminin. Dragii nostri, pastrati stralucirea luminii si cunoasteti ca noi vom fi totdeauna alaturi de voi, daca ne veti chema. Arhanghelul Mihail va zdrobi (metaforic vorbind) capul sarpelui, asa cum a fost infatisat in icoanele celor doua mii de ani. Aceasta pictura a avut o semnificatie spirituala semnificand lupta la cel mai inalt nivel dintre bine si rau, dar si din perspectiva voastra, a fiecarei fiinte umane de pe pamant.Tot ceea ce faceti, fiecare decizie a voastra in ACUM ne influenteaza si pe noi. Noi, fortele luminii va iubim mai mult decat va puteti voi imagina.
Acesta a fost mesajul transmis de Federatia Galactica a Luminii. Iubire si Lumina tuturor !
Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu